TOBB ETU SEM
Merhaba, portalımıza hemen üye girişi - kursiyer girişi yapabilir ya da üye kaydınızı yaptırabilirsiniz. Bu Nedir?
Eğitimler
Proje Uygulamalı İnsan Kaynakları Yönetimi
Bu eğitim 13/10/2014 tarihinde başlıyor, Hemen online kayıt yaptırabilirsiniz.
Eğitim Süresi
75 Saat, Başlangıç: 13/10/2014 - Bitiş: 10/12/2014
Eğitim Günleri
Pazartesi, Çarşamba, Perşembe 18:30 – 21:20
Eğitim Ücreti
1,900.00 TL (%8 KDV dahildir.)
Kontenjan
20
- Eğitim ücretinin tamamının kayıt esnasında ödenmesi durumunda %5 indirim uygulanmaktadır.
- Daha önceden eğitimlerimize katılmış kursiyerlerimize %10 indirim uygulanmaktadır.
- İki indirim birleştirilemez, bu durumda en yüksek oranlı indirim geçerlidir.
- Eğitimlerimizde TOBB ETÜ öğrencilerine özel %30 indirim uygulanmaktadır.
- Aynı kurumdan 3 veya daha fazla kişi katılması durumunda kişi başı % 10 indirim uygulanmaktadır.
- Eğitimlerimizde TOBB ETÜ Mezunlarına özel %25 indirim uygulanmaktadır.
- Eğitimlerimizde TOBB ETÜ Mezunlar Derneği üyelerine özel %30 indirim uygulanmaktadır.
- Merkezimiz yeterli kontenjan oluşmaması durumunda eğitimi başlatmama kararı alabilecektir. Bu durumda eğitim ücretleri kayıt yaptırmış olan kişilerin hesaplarına iade edilecektir.
- World - Bonus -Maximum kredi kartlarına 8 taksit uygulanmaktadır.

Küreselleşen dünyada rekabette avantaj sağlamak insan odaklı yönetim tarzını benimsemekle mümkündür. Çalışanına değer veren, onların ihtiyaç ve beklentilerine uygun stratejiler geliştirebilen firmaların itibarları da yüksek olmaktadır. Motivasyonu yüksek, çalıştığı kuruma ve işine bağlılık duyan, eğitimli çalışanlar tarafından sunulacak olan ürün ve hizmetler de daha kaliteli olmaktadır. Etkin İnsan Kaynakları Yönetimi için stratejilerin aktarılacağı bu eğitimin amacı; şirketlerde insan kaynakları alanında kariyer yapmak isteyen veya kariyerine yeni başlayanlara güncel, pratik bilgilerin aktarılmasıdır.

Eğitmen Kadromuz:

Eğitmen kadromuz akademisyenler ve profesyonel insan kaynakları yöneticilerinden oluşmaktadır. Katılımcılar program sonunda gruplara ayrılarak, eğitmenlerimiz liderliğinde birer insan kaynakları projesi hazırlayacaklardır.

Eğitime % 70 devam mecburiyeti bulunmaktadır. Ayrıca sertifikaya hak kazanabilmek için eğitim sonunda hazırlanacak projeden 60 ve üzerinde not alınması gerekmektedir.

Programın İçeriği:

• Çağdaş Yönetim  Sistemleri ve İnsan Kaynakları Yönetimi
  • İnsan Kaynakları Planlaması ve Norm Kadro Hazırlama
  • İş Analizi ve İş Tanımı Hazırlama
  • İş Kanunu ve Temel Uygulamalar
  • Nitelikli İnsan Kaynağı Seçme ve Yerleştirme
  • Performans Yönetimi ve Ödüllendirme
  • Kariyer Planlama ve Yedekleme
  • İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi
  • İş Hayatında Kuşak Yönetimi
  • Motivasyon
  • İK'da Teknoloji Trendleri ve Sosyal Medya'da İK Uygulamaları
  • Eğitim ve Geliştirme
  • İş ve Özel Yaşam Dengesi  - Stres Yönetimi
  • Oryantasyon Programı Hazırlama
  • Ücret Yönetimi
  • Proje Uygulaması

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi
Yabancı Diller Bölümü, Söğütözü Caddesi No: 41 PK: 06560 - T: (312) 292 41 02 , (312) 292 42 02 - F: (312) 287 19 47 - sem@etu.edu.tr
İşbu sitenin tüm hakları saklıdır. Site içerisindeki resimler, yazılar kaynak gösterilse dahi, izin alınmadan başka sitelere, ticari yayınlara aktarılamaz, kopyalanamaz, internet ortamında ya da başka biçimde alenileştirilemez, basılıp çoğaltılamaz. © 2006-2011, Sem.etu.edu.tr toplam 3,186,085 kez ziyaret edilmiştir.
Web Tasarım